Bestill på nett, skift og betal i butikk!

SØK

Kjente merkevarer til lavpris!

Søk blant tusenvis av dekkmodeller innenfor alle prisklasser. Enten du er på jakt etter et rimelig komfortdekk eller stiller høye krav til ytelse, vil du finne dekket ditt hos oss. Sortimentet blir daglig oppdatert. Vi selger kun kvalitetsdekk fra anerkjente dekkprodusenter.

Bestill på nett og betal i butikk!

Sett deg ned og søk i ro og fred. Etter du har gjennomført en bestilling, vil du bli kontaktet for timeavtale ved en av våre butikker. Du venter mens vi skifter og betaler først ved levering. Enkelt og bekymringsfritt!

Priser – «All Inclusive»

I motsetning til tradisjonelle nettbutikker er våre priser inkludert montering på bil - «All Inclusive». Andre tar ekstra betalt for både frakt og montering og det er ofte et tredjepartsverksted som utfører arbeidet. Handler du i vår nettbutikk, forholder du deg kun til oss.

Alle prise er inkl. MVA. Det eneste som eventuelt kommer i tillegg (ved behov) er gummiventiler til kr. 30.- per stk. Priser gjelder kun for dekk, bilder som inkluderer felg er kun ment som illustrasjon.

Leveringstid

De fleste artikler har fra 1-8 virkedagers leveringstid. Vi kontakter deg straks du har gjennomført en bestilling angående nøyaktig leveringsdato og for å avtale time.

Kjøpshjelp!

Hvis du ikke finner ønsket vare i vår nettbutikk, betyr ikke det at vi ikke kan skaffe den. Skulle du ha behov for hjelp er det bare å sende oss en henvendelse via kjøpshjelpknappen i menyen. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

God handel!

Med vennlig hilsen